VA – Everyday Sacred

| by | Darkpsy, Experimental, Psycore, Release | 0 comments:

Mai világunkban egyre több ember ismeri fel, majd piszkálja fel önmagában a minden élőlényben ott szunnyadó Szent Tüzet…
Bár létezésével és jótékony hatásával tisztában vagyunk, ennek ellenére a szellemi valóság megismerésére csupán rövid epizódokat áldozunk napjainkból, az Örökkévalóság látványát pedig így könnyen szem elől téveszthetjük.
Hajlamosak vagyunk lekapcsolódni a kollektív útválasztóról és elfelejteni hová is tartozunk. Ez még azokkal is könnyen megesik, akik egyébként a kozmikus dinamikával összhangban mozognak, hát még velünk.
A Sacred Sound jelen válogatássorozatának első részével szeretne emlékeztetni mindannyiunkat, hogy minden lélegzetben, minden kimondott vagy kimondatlan szóban, cselekedetben és pillanatban itt és most, közösen szőjük a valóság szövetét.
Teljes koncentráció mellett elég lehet egy szempillantás, hogy kivonjuk magunkat idő és tér egyenletéből és eljussunk oda, ahol kezdet és vég összemosódik.
Minden napot meg kell szentelni, különlegessé, egyedivé formálni.
Legyünk hálásak, legyünk jelen, mondjuk dicséretet és köszönetet, hiszen valóban Szent minden Napunk.
A lemez létrejöttét elősegítő előadók közül már hatot volt szerencsénk vendégül látni! Név szerint: Varázsló, Vox Fabri, Oroboro, D.O.C, Amanoyakh és KinetiK Flux, de nagyon örültünk a Trimurti és Depuratus párosok friss szerzeményeinek, valamint Elephant – akinek szintén ma megjelent új albumát is melegen ajánljuk –  és superjiuce közösének, na meg már jó ideje kajálunk mindent, ami Mallmann.
Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor a lemez teljes hosszában bekerült Goa Gil június havi ajánlójába! ????

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá