THANK YOU (Dedicated to Goa Gil)

| by | Darkpsy, Experimental, Forest, Psycore, Release | 0 comments:

Nehezen találjuk a szavakat.
Alapesetben már mögöttünk volna vagy épp javában készülődnénk az éves kötelező nyári Rituáléra, helyette túl vagyunk kettőn a virtuális térben.
A Burning Trip Records válogatásán található 16 szám közül már jó párat hallottunk volna élőben és nem Goa Gil vagy a különféle kiadók streamjeiből lennének ismerősek.
Hallgatásuk közben bevillannának a harmadik sor közepén folytatott jelentőségteljes beszélgetések a semmiről, a hajnalban vásárolt fagylalt, ami szisztematikusan kitér a nyelvünk elől vagy ahogy kitessékelnek minket a tánctérről a kempingszékeinkkel egyetemben – még mindig WTF – vagy csak amikor egy komolykás dropra hónunk alá nyúl, hogy felkapjon egy röpke táncra a szél és még sorolhatnánk napestig…
Az év ezen időszakában egyébként is jól megérdemelt nyári szünetünket töltenénk, de a kényszerű szezonzárás csak még nehezebbé teszi a várakozást az amúgy is bizonytalan lábakon álló klubszezon irányába.
Nem tudjuk biztosan mikor érezhetjük újra azt a megszokhatatlan és néha elviselhetetlen, de mára már mégis régi barátként üdvözölt bizsergést, ami egy-egy eseményünk előtt kopogtatott be menetrendszerűen, mint ahogy azt sem, mikor láthatunk vendégül egy újabb előadót tekintélyes hosszal bíró bakancslistánkról. Nem tudjuk biztosan mikor találkozhatunk újra Veletek…
De ne bánkódjatok! Mi sem tesszük, mert ebben a pillanatban megértettük és elfogadtuk, hogy túl a tarka-barka közönségen, a színes-szagos dekón és az atomikus hangosításon a Pszichedelikus Birodalom vagy a lélek királysága, vagy semmi.
Ezért köszönet és hála jár az album létrejöttén dolgozó összes művésznek és végül, de nem utolsósorban tisztelet és megbecsülés mindannyiunk Nagyapjának! ❤️????
Paranoiac (Burning Trip Studio) ▲ Oak ProjectVox FabriUrk GarurkYoshua E.mMagnetik SadhuPluriversoIpotocaticacPlaxiusGurgameshCosmic WizardKinetiK Flux Depuratus Necropsycho Xydur Trimurti Entheos Art & Design

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá