VA – Digital Force 2​.​0

| by | Darkpsy, Experimental | 0 comments:

Régóta csend honolt az oldal albumajánló szekciójában.
Nem azért, mert ne lettek volna bemutatásra érdemes megjelenések, inkább csak elcsüggedtünk picit a végtelenre nyúló nyári szünetünkben, de a Deviant Force Records legújabb válogatása mellett mi sem mehetünk el szó nélkül…
Sóvárogva tekintünk vissza a {régi szép időkre}, miközben egy olyan világgal nézünk szembe, amely keményebb és vadabb, mint ahogy azt legdisztópikusabb álmainkban elképzeltük.
Pedig csupán öt évvel járunk a legendás prológus után, amikor a történetvezetés a Digital Force 2.0-s verzióján folytatódik.
A válogatás kvintesszenciája továbbra is változatlan: csücskös basszusok és földön kívüli hangtervezés a Mutaro által életre hívott kiadó veteránjaitól és legújabb látnokaitól.
13 gondosan kiválasztott szerzemény, kifejezetten a tánctérre kalibrálva, nyakon öntve egy jó nagy adag nosztalgiával, de mégis mind ellentmondást nem tűrően haladnak egy új jövő felé.
AlgorithiumAtaroChromatecDarkElfDark NotesDel TortoDigitalistKarranMalkaviamMutaroOrestisPaul KarmaSator ArepoSilent HorrorYannYaraMatik

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá