V​A – Cosmic Apotheosis

| by | Darkpsy, Forest, Release | 0 comments:

A Fractal Nebula Records ritkán hallat magáról, de ha mégis, akkor odaszab a nagykalapáccsal…
A berlini Dj Jairam alapította kiadó 2012-es fennállása óta csak két kiadvánnyal büszkélkedhet, mondjuk mindkettő olyan, amivel lehet és kell is!
A legújabb válogatás tematikájának mentén haladva mesélhetnénk arról, hogy a technológia hogyan innoválja a zenét, a zene pedig a lelket, így hozva közelebb az emberiséget az isteni síkhoz, de a fejünkben úgyis csak az ajtócsikorgató leadek visszhangoznak.
Érezhetően előrébb járunk, mint 2010-ben, de az akkori hangzás megidézése és magasabb szintre emelése szépen keretbe foglalja az elmúlt évtizedet.
Reméljük Silent Horror előbújik barlangjából a vírushelyzet után és végre elcsíphetjük valahol élőben, mert ez így szisztematikus kínzás, a Noema páros az ‘Inner Doors’ után megint valami olyasmit rakott ki az asztalra, ami évek múlva is hivatkozási alap lesz, Kasatka trekkjét hallgatva úgy éreztük ilyesmi élmény lehet a Nostromo fedélzetén menekülni egy savat nyáladzó xenomorph elől, a kötelező mega-kollabot pedig Orestis, Noise Gust és DeMeNtIa szállítja, de Mind Oscillation és Phagos Sonus szerzeményeinek hangulatától sem fogunk szabadulni egyhamar.
Dobjatok el mindent, ezt hallani kell! Újra és újra és újra… ????

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá