VA – Endarkenment

| by | Darkpsy, Forest, Psytrance | 0 comments:

Éjfélkor táncolnak majd a Sötét Törzsek szerte a világon…
A Goanmantra records tavalyi válogatásáról lemaradtunk fesztiválozás miatt, mondjuk ez nem akadályozott meg minket abban, hogy később ne hallgassuk rongyosra. Kerek 1 évet kellett várni a folytatásra, de ez most minket is itthon talált, enyhítvén téli depressziónkon…
Az elmúlt esztendő pedig nem telt tétlenül az indiai kiadó háza táján. Paolo nagy műgonddal választotta ki 14. gyűjteményéhez azt a 9 szerzeményt, amely híven reprezentálja a másfél évtizedes múltra visszatekintő lemezkiadó, ezalatt az idő alatt kialakított stílusát.
Az örökös tagoknak számító Dark Elf, Daash és Kaos mellett Silent Horror is adott egy trekket a közösbe. Két bitang erős kollaboráció is helyet kapott a lemezen Zik és Paul Karma egyesüléséből, valamint a YaraKaviam párostól.
Viszont nem lehet folyamatosan a múltból táplálkozni, haladni kell a korral, ennek jegyében legfrissebb igazolásuk is debütál az ausztrál Algorithium személyében, aki a görög Forest és Dark műfajok legszebb hagyományait vegyíti saját gondolat- és érzelemvilágával.
Többet nem is szeretnénk hozzáfűzni, minden Pszichedelikus trance rajongó gyűjteményében ott a helye!
Instant klasszikus. ☠️????

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá