VA – BRAIN MASSACRE!​!​!

| by | Darkpsy, Experimental, Psycore | 0 comments:

Korábban biztosan, de talán még mindig hírt ad a nyomtatott sajtó az újév első gyermekeiről. Hát akkor lássuk 2020 leggyorsabban világra jött megjelenését, amely profilunkba is vág…
A hasonlat pedig nem is jöhetne ki jobban, hiszen Tollkirsche és Paranoiac személyében nő és férfi egyaránt bábáskodott a válogatás megjelenése fölött. A 11 túlvilági poronty a világ különböző részeiről büszkélkedhet felmenőkkel, de túlsúlyban vannak a dél-amerikai ősök, így a Halál, Sötétség és hasonló vidám témák explicit megjelenítéséért rajongók biztosan felöltik öltöny felsőjüket és fényes lépőjüket. Természetesen mindkettőt csakis feketében.
Miquiztli a Halál Könnyeit énekli meg, GloOMy_PhAntOM pentagramot rajzol, Leonofobia farkasembert kiált, Synthetic Forest a zeró páciens szerepében tetszeleg, hogy aztán később Cosmic Cannibalként fedezze fel a rendet a káoszban, Suffer Misery a holtakkal diskurál, Sick Liont pedig már inkább meg sem kérdezzük miért turkál ősi csontok között.
Ebből és a kiadó által mellékelt útmutató alapján már sejthető, hogy a bébi inkább hasonlít Festerre, mint egy Anne Geddes portré szereplőjére… ????????????
Soha rosszabb évindítást! ????

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá