VA – Atmik Ritual III – The Healing

| by | Darkpsy, Experimental, Forest, Psycore, Psytrance | 0 comments:

Az indiai Madmuzik által, 7 évvel ezelőtt útjára indított minifesztivál trilógia 2018. április 1.-jén célba ért…
Ez az időszak nem volt súrlódásoktól mentes, de az Atmik Ritual a kezdetektől fogva egy biztonságos teret teremtett a fizikai való számára, ahol a szellem szabadon mozoghatott.
Elképzelésük szerint egy Rituálé nem is az adott helyhez köthető, hanem gondoljunk rá inkább a tudat kollektív megnyilvánulásaként a tér-idő kontinuumban, ahol az elme szabadon továbbjuthat a tudatalatti mélységeibe. Így kikövezve a külső-belső űrbe vezető utunkat. Egy ilyen utazáson olyan információfoszlányokat gyűjthetünk, amelyeket később tapasztalatok formájában magunkkal hozunk világunkba, hogy életünkön keresztül végigrezonáljon közvetlen és közvetett hozzátartozóinkon, előidézve a hőn áhított változást.
A Rituálé képét tekintve a legszembetűnőbb változás a kezdetekhez képest, hogy egy alapvetően Full-On/Forest uralta közegbe szép lassan bekúszott a DarkPsyCore.
Így fordulhatott elő, hogy a 3. alkalommal már egy egész éjszakát szenteltek a keményebb stílusoknak némi Experimental támogatással.
A helyi előadók mellett a karmesterek AlpsCore, Alien Hardware/Nasgul, AudioSyntax és Primitive Sound voltak, de a lassabb témák szerelmeseinek sem lehetett okuk panaszra Red Eye Jedi, Dark Elf és Kraft performanszai után.
2 évvel a tökéletesre hangolt finálé után ezzel a monstre, minden igényt kielégítő válogatással, 136-218BPM-ig, szeretnének emlékeztetni minket, arra hogy minden indivídum különleges és egyedi, amivel ugyanolyan mértékben hozzájárul a közös, szent tér megteremtéséhez.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá