Alien Hardware – Future’s Prophet

| by | Darkpsy, Experimental, Hi-Tech, Psycore, Release | 0 comments:

Marci júliusi dupla megjelenése után újra jó magyarnak lenni! ????????????
A Nasgul (Darkpsy) és a Spákum Hupákum (Psycore) feléért is felelős Ákos, Alien Hardware névre hallgató harmadik alteregójával is bemutatkozó albummal jelentkezik.
A kiadó székhelye most is Indiában helyezhető el, de ezúttal a Lunatic Alien Records a disztribútor, akik első fizikai kiadványuknak örülhetnek.
A digitális és analóg szintetizátorok által gerjesztett hangok furcsa, de harmonikus egyveleget alkotnak a hegedű, zongora és a cselló játékával, amely olyan földönkívüli helyekre kalauzolja a hallgatót, amik még ismeretlenek az emberiség számára. Így kb. a harmadik szám után (új) értelmet nyer az előadó választott művészneve és a lemez címe is.
Ha valaki nagyon bíbelődni szeretne a műfaji besorolással, annak mi a Melodikus Experimental mellett tennénk le a voksunkat, aminek az első fele talán nem szorul magyarázatra, de 9 év otthoni kísérletezése, majd tesztelése a világ különböző pontjain – Kali Mela, Masters Of Puppets, csak hogy a legnagyobbakat említsük – is megér egy címkét. ????
A borító szintén hazai termék, a Z#R Graphic Solutions készítette.

Szólj hozzá