VA – Forest of Banyan 3

| by | Darkpsy, Forest, Release | 0 comments:

A 2011-ben alapított Banyan Records legelső megjelenése 5 évvel a második rész után idén trilógiává bővült.
A osztrák kiadó legelső kiadványa volt – 1 évvel megalakulásuk után – a Forest of Banyan című válogatásuk, amellyel rögtön ki is jelölték az általuk választott irányvonalat, ami mellett elkötelezték magukat már lassan egy évtizede. Misztikus és sötét erdei frekvenciák, amelyek könnyen lépre csalhatják a hallgatót…
A három digitális korongon megfordultak már a téma épp aktuális ászai és feltörekvő tehetségei egyaránt. Ezúttal egyetlen állandó vendéget köszönthetünk Praheya személyében, aki minden alkalommal hozzájárult a kiadó hírnevének öregbítéséhez.
Talán egyik rész sem volt még ilyen terjedelmű és ennyire erős az előadói gárdát tekintve: Third Eye of Monkey, Muscaria, Spagettibrain, Xolotl, de szeptemberi Rituálénk egyik vendége, Yara is visszatért miután kimaradt a második körből. Mind Oscillation pedig miután befejezte saját számát a mastereléssel járó feladatokat is magára vállalta.
Továbbá ezúttal sem maradunk magyar vonatkozás nélkül, ugyanis a második trekk elkövetője az Auros Tauros névre hallgató formáció. ????????????
A sorozat első része ingyenesen letölthető Bandcamp oldalukról.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá